RADIO UNYSON & ROMANCA PROJECT

Radio Unyson un post de radio pentru toate virstele si pentru toate gusturile! Societatea Romanca si Radio Unyson pentru tine in fiecare zi! Asculta diferenta!
http://radiounyson.cabanova.ro/

Unyson Radio a radio station for all ages and all tastes! Romanca Society & Radio Unyson for you each day! Listen the difference!
http://radiounyson.cabanova.ro/

Esti binevenit sa contribui cu materiale, reportaje sau stiri. Te asteptam! Contact:ionela@talktalk.net sau osho1962@yahoo.co.uk

Prima inregistrare la Societatea Romanca

Ce tip de emisiuni doriti sa ascultati ?

Sunday 29 June 2008

COMERCIAL

Acum Radio Unyson iti ofera sansa sa te afirmi ,sa te faci cunoscut .Daca ai o firma, un site,un anunt si vrei sa devii cunoscut apeleaza cu incredere la acest post de radio iar in cel mai scurt timp noi te facem cunoscut. AVEM CELE MAI MICI TARIFE ,pentru mai multe relatii i-a legatura cu dj PITY pe id de mess radiounyson sau playradio77

Daca esti dj , interpretezi solo sau ai o formatie si vrei ca lumea sa asculte piesele compuse de tine ,atunci NOI TE FACEM VEDETA ,apeleaza cu incredere la unul din cele doua id de mai sus si iti vom promova pe radio creatia ta GRATIS



Echipa Radio Unison

********************************************

Oferta Radio Unyson

UNYSON RADIO este al doilea post de radio on-line din România care vinde publicitatea audio difuzată în funcţie de numărul de ascultători care au recepţionat spotul comercial.
Modalitatea este deosebit de simplă:
-în momentul difuzării, vom urmări prin intermediul serverelor numărul celor care au recepţionat spotul difuzat.
Costul pentru un ascultător este de 0,03 EURO, fără TVA (19%).Dacă în momentul difuzării spotului pe servere s-au aflat 50 de ascultători, clientul va fi taxat cu suma de: 1,50 EURO, la care se adaugă TVA (19%).
La sfârşitul campaniei, postul de radio va totaliza costurile difuzărilor şi va factura clientul la cursul BNR din ziua respectivă.
Considerăm că este cea mai justă şi obiectivă tarifare.
După cum se poate vedea, totul este deosebit de transparent, oficial şi mai ales, corect faţă de client.
Subliniez faptul că numărul de intrări pe site nu este niciodată acelaşi cu numărul de ascultători.

Radio Unyson

No comments: